Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pelenė, D. Galminienės IĮ,
Pelenė, Cheminė Valykla - Skalbykla, R. Safonovo Buitinių Paslaugų Įmonė,
Pelėdžiukas, Vilniaus r. Pagirių Lopšelis - Darželis,
Pelėdžiukas, Grigiškių Darželis - Mokykla,
Pelėdų kalnas, A. Simonavičienės projektavimo biuras,
Lauko g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lazdynų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 11-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 dešrelės 1 stiklinė raudono vyno 50 g maltų džiūvėsėlių čiobrelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 lauro lapas (Lauro lapas) aliejaus
kepimui druskos pipirų
Gaminimas: Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies. Suberti prieskonius, įmesti
dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
|
|
|
|
|