Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindinė dalis:
1 didelė morka;
pusė žalios paprikos;
pusė raudonos paprikos;
100 gramų šparaginių pupelių;
pusė mažo brokolio;
4 vidutinio dydžio bulvės;
500 gramų vištienos įvairaus dydžio gabaliukų (galima ir su kauliuku);
2 šaukštai vištienos prieskonių;
2 šaukštai bulvių prieskonių;
petražolės.

Užpilas:
1 stiklinė vandens;
1 šaukštas universalių prieskonių;
4 šaukštai pomidorų padažo;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.

Gaminimas:
Nuskutamos bulvės ir morka, iš paprikų išvalomos sėklos. Morka pjaustoma griežinėliais, bulvės kubeliais, paprikos juostelėmis, šparaginės pupelės perpjaunamos pusiau arba į tris dalis, brokolis priklausomai nuo savo dydžio, gali būti smulkinamas, gali būti ne. 

Į troškintuvą dedame pirmiausia morkas, tada prieskoniuotą vištieną, tuomet pupeles, brokolius ir paprikas, ant viršaus viską paslepiam bulvių sluoksniu, pabarstom bulvių prieskonių. Ant viršaus pilam užpilą, pagamintą iš likusių produktų ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Viską troškiname orkaitėje apie 45 minutes 160-170 0C temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištos filė
0,5 baklažano
1 saldžioji paprika
2 pomidorai
2 dideli svogūnai
vištienos prieskoniai
šaukštelis druskos
žiupsnis bazilikų
100 g pomidorų padažo
100 g grietinės
100 g sviesto


Gaminimas:
Svieste apkepti vištieną su prieskoniais ir svogūnais. Po to sudėti smulkintas kitas daržoves, irgi apkepti vis maišant. Po to supilti grietinę, padažą , bazilikus, druską ir troškinti apie 15 min. uždengtoje keptuvėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai