Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvejonės g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Gelžės g., Raudėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jaunimo g., Raudėnų k., Šiaulių r. sav.,
Kaštonų g., Raudėnų k., Šiaulių r. sav.,
Laukininkų g., Raudėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg vištienos 0,5 kg bulvių 0,5 kg morkų 1 poro 200 g cukinijos 1 obuolio, geriausia "Antaninio" Vilniaus "Ypatingojo" majonezo Vilniaus aliejaus su
karotinu Kotanyi "Provanso" vištienos prieskonių šaukštelio kmynų 2 skiltelių česnako 2 kubelių vištienos sultinio druskos
Gaminimas: Susmulkintą vištieną pirmiausia ištrinti Provanso prieskoniais ir palikti kad "susigyventų". Bulves ir
morkas nulupti, susmulkinti kubeliais. Ant jų užpilti 1 šaukštą aliejaus, kmynų, smulkinto česnako, trupučiuką druskos. Išmaišyti ir supilt į aliejumi išteptą troškinimui skirtą indą. Tuomet ant masės dėti sluoksnelį poro, ant jo viršaus išdėlioti vištienos gabaliukus. Nulupti ir grežinėliais
susmulkinti obuolį ir cukiniją. Į orkaitę pašauti indą su troškiniu, o cukinijos ir obuolio gabaliukus išdėlioti ant grotėlių ir kepti virš troškinio apie 15 min. Tuomet troškinį palikti orkaitėje kepti toliau, o keptą obuolį ir cukiniją išimti ir sutrinti su 2-3 šaukštais "Ypatingojo"
majonezo. Gautą masę gerai išmaišyti su vištienos sultiniu, kuris ištirpintas 200 g virinto karšto vandens. Padažą supilti ant troškinio ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 val. Jei mėsos gabaliukai skrunda, pravėrus dureles, ją pašlakstyti paties troškinio
padažu. Pastaba. Jei troškinį darau iš žąsienos, dar kartu su obuoliu ir cukinija iškepu ir į padažą įmaišau kelias rūgštokas raudonas slyvas. Skanaus!
|
|
|
|
|