Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jūros g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Kaliksto Kasakausko g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Vartulio g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Žvejų g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Gūvainių g., Drobūkščių k., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėlių (300g) 2 morkų (100 g) 3 bulvių (400 g) 100 g konservuotų žirnelių 1 v. š. medaus 1 v. š. alyvuogių aliejaus 0,5 a. š. druskos Padažui reikės: 2 a. š. obuolių
acto 1 a. š. medaus 1 a. š. vandens
Gaminimas: Burokėlius, morkas ir bulves nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į didelį dubenį. Medų sumaišykite su alyvuogių aliejumi (jei medus kietas, pašildykite jį, kol ištirps). Užpilkite padažą ant daržovių ir
gerai išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C temperatūros. Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jo tolygiai paskirstykite daržoves ir kepkite apie 50 minučių. Sumaišykite padažui skirtus actą, medų ir vandenį. Iškepusias daržoves sudėkite į dubenį, suberkite žirnelius, supilkite
padažą, pasūdykite pagal skonį ir išmaišykite.
|
|
|
|
|