Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g šoninės
1 svogūnas
200 g cukinijos
200 g kukurūzų
200g fermentinio sūrio
Druskas
Pipirų
1 kiaušinis
100 ml pieno


Gaminimas:
Šoninę ir svogūną susmulkinti, apkepti keptuvėje. Cukiniją ir fermentinį sūrį sutarkuoti. Šonine supilti į kepimo indą. Suberti kukurūzus. Pabarstyti druska ir pipirais. Suplakti kiaušinį, sumaišyti su pienu, užpilti ant daržovių. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g aguročių
1 didelis svogūnas
6 pomidorų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai smulkintų šviežių raudonėlių
150 g fermentinio sūrio
Druskos


Gaminimas:
Aguročius ir pomidorus nulupame ir supjaustome griežinėliais, o svogūną – plonais žiedais. Daržoves sluoksniais sudedame į kepimo indą, apšlakstome aliejumi, pabarstome prieskoniais ir tarkuotu sūriu.
Kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, kol daržovės suminkštės.
Daržovių apkepą patiekiame su kumpiu arba kepta mėsa.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
450 g bulvių
225 g morkų
1 svogūno
50 g saulėgrąžų aliejaus
2 porų stiebų
2 skiltelių česnako
2 cukinijų
1 stiklinės fermentinio sūrio
100 g grybų
Aliejaus
Mairūno
Raudonėlio
Juodųjų pipirų
Druskos


Gaminimas:
 
Pasūdytame vandenyje išvirti morkas ir bulves. Iš bulvių sugrūsti košę, o morkas supjaustyti juostelėmis. Smulkintą svogūną pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Svogūnus sumaišyti su bulvių koše, pridėti prieskonių.
Porus supjaustyti žiedais, susmulkinti česnaką ir 5 minutes pakepinti įkaitintame aliejuje. Dėti griežinėliais pjaustytas cukinijas ir dar pakepinti 2 - 3 minutes.
Labai trumpam dėti apkepti pievagrybius.
Į kepimo skardą (pateptą riebalais) plonu sluoksniu dėti bulvių košę ir įspausti morkas. Taip dėti košę ir morkas, kol neliks. Tada dėti sluoksnį cukinijų su porais, o ant viršaus grybus ir tarkuotą sūrį.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol sūris taps tamsiai auksinės spalvos.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai