Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 stiklinė vandens;
5 šaukštai miltų;
1 šaukštas aliejaus.

Įdarui:
200 g. faršo, kiaulienos, neriebaus;
200 g. raugintų su morkom kopūstų
2 šaukštai pomidorų padažo;
prieskonių ir pipirų;

aliejaus kepimui.

Gaminimas:
Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą. Iškepame labai plonus blynus.
Raugintus kopūstus su morkom ir pomidorų padažu patušiname. faršą pakepinam, sudedam tušintus kopūstus, į beriam prieskonių, druskos ir išmaišome.

Ant lietinio dedame šaukštą įdaro, galus užlenkiam ir visą blyną susukam į volelį. Dedame kepti į gerai įkaitintą aliejų, kol gražiai pagels. Aliejaus turi būti, kad apsemtų bent pusę dalūnų. Geriausia būtų dėti į gruzdintuvę.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai