Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???txt,
chat gpt 4,
alan wake ??????,
?????x????,
????relink???,
p????pid???,
cod4?????????,
???????,
fitekin,
????app??,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežiukų g., Ežeikių k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Gėlių g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Kęstučio g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Laukų g., Gaižaičių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g miltų 200 g margarino 1 kiaušinis 1 šaukštas žalumynų 0,5 šaukštelio druskos Įdarui: 1 maža cukinija 2 dideli pomidorai 300 g varškės sūrio 100 g
fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako bazilikai Užpilui: 150 g grietinės 3 kiaušiniai 3 šaukštai pieno 1 šaukštas žalumynų druska raudonėlis Pabarstymui: sezamo sėklos
Gaminimas: Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite tešlą.
Padėkite 30 min. į šaldytuvą. Po to, du trečdalius tešlos ištieskite į kepimo formą, padarykite aukštesnius kraštus. Cukiniją nulupkite, supjaustykite 1 cm griežinėliais, sudėkite ant ištiestos tešlos, pabarstykite kapotais bazilikais, sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir česnakus. Ant
viršaus sudėkite gabaliukais pjaustytą varškės sūrį ir fermentinį. Užpilui skirtus produktus sumaišykite ir supilkite ant pyrago. Likusią iškočiotą tešlą supjaustykite juotelėmis ir uždenkite jomis pyrago viršų. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 40-60 min.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir
mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės cukraus 1 stiklinė aliejaus 4 kiaušiniai 2 stiklinės tarkuotų cukinijų 1 stiklinė smulkintų riešutų 3 stiklinės miltų 1 arbatinis šaukštelis cinamono 1 pakelis kepimo
miltelių Cukraus pudros (apibarstymui)
Gaminimas: Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti iki putų konsistencijos. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi, supilti aliejų, sudeti cukinijas, miltus, cinamoną, kepimo miltelius, riešutus. Viską gerai išmaišyti.
Tuomet įmaišyti kiaušinių baltymus. Tešlą supilti į kepimo formą. Kepti apie 1 valandą 180-200 laipsnių orkaitėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 cukiniojos, didesnės (be žievės ir sėklų, į keturias dalis supjaustyti griežinėliai) 5 dešrelių 2 kiaušinių 2 v.š. miltų Druskos pipirų 1 pomidoro 1 stiklinės pieno Sūrio,
tarkuoto 1 v. š. aliejaus
Gaminimas: Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, berti druskos, pipirų ir, maišant, suberti miltus. Masė turėtų būti tiršta. Taip pat įmaišyti šaukštą aliejaus. Į kepimo formą, vienas ant kito, gražiai sudėti cukinijų griežinėlių ketvirčius
ir užpilti tešlą. Tada sudėti pailgai supjaustytas dešreles ir pomidorų griežinėlius bei kepti orkaitėje apie 15 - 20 min. Pabarstyti tarkuoti sūrio ir dar kepti , kol sūris paskrus. Skanaus.
|
|
|
|
|