Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kg nuluptų cukinijų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
Marinatui:
300 ml augalinio aliejaus
300 g cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml acto 9%


Gaminimas:
Cukinijas supjaustome kubeliais. Morkas sutarkuojame, svogūnus sukapojame.
Daržoves užpilame aliejumi, cukrumi, druska ir actu. Išmaišome ir verdame apie 20-25 minutes.
Po to sudedame į stiklainius ir sandariai uždarome dangteliais.
Gaunasi apie 5 l mišrainės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kg svogūnų
2 kg cukinijų
300 g paprikų
2 pomidorų
Pora čili pipirų
1 galvos česnakų
1 stiklinė cukraus
3 v. š. druskos
0,5 stiklinė acto
3 v. š. aliejaus
 


Gaminimas:
Česnakus ir pipirus sutrinti į košę ir dėti ant ugnies kartu su pomidorais. Tada  dėti žiedais pjaustytus svogūnus, juostelėmis pjaustytas paprikas, pilti aliejaus, cukraus, acto ir druskos. Virti 30 minučių, o po to sudėti stambiais kubeliais pjaustytas cukinijas ir virti dar 10 minučių. 
Masę sukrėsti į sterilizuotos stiklainius ir užsukti dangtelius.
P. S. Druskos, cukraus ir pipirų  kiekį  galima keisti, priklausomai kokio skonio norite mišrainei suteikti (daugiau saldžiarūgščio ar aštraus skonio).
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai