Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg cukinijos
1 didelis pomidoras
100 g varškės
5 skiltelės česnako
sauja kapotų žalumynų
sauja baziliko
druska
0,5 puodelio miltų
0,5 puodelio vandens (arba pieno)


Gaminimas:
Cukinijas nulupkite ir supjaustykite storais griežinėliais. Miltus sumaišykite su kapotais žalumynais, druska, apvoliokite juose cukinijas ir kepkite iš abiejų pusių, įkaitintuose riebaluose.
Cukinijas sudėkite į kepimo indą, ant jų suberkite pjaustytą baziliką, supjaustytus česnakus, uždenkite griežinėliais pjaustytu pomidoru.
Varškę sumaišykite su vandeniu, druska (jei reikia), žalumynais ir uždėkite šią masę ant cukinijų viršaus.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 20-30 min.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai