Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g cukinijų 2 v. š. miltų 20 g sviesto 300 ml pieno Druskos Pipirų 150 g dešros, aštrios 150g fermentinio sūrio
Gaminimas: Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite
griežinėliais. Griežinėlius sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir kepkite, kol miltai suputos. Tada supilkite pieną, berkite druskos ir pipirų bei išmaišykite iki vientisos masės. Dešrą supjaustykite mažais gabaliukais ir
suberkite į keptuvę (kur kepė miltai) ir dar kelias minutes pakepinkite. Viską supilkite ant cukinijų ir užbarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
|
|
|
|
|