Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
2 šaukštai cukraus pudros
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
3 šaukštai ledinio vandens
Įdarui:
1 apelsinas
3 citrinos
400 g cukraus
110 g miltų
4 kiaušiniai
2 cinamono lazdelių
1 žiupsnelis kardamono
cukraus pudros ( papuošimui)


Gaminimas:
Išsijojame miltus su cukraus pudra.
Margariną (jis turi būti kietas) padaliname į dvi dalis ir sutarkuojame į miltus.
Pirštais suformuojame iš tešlos "trupinius". Atskirame dubenyje išplakame kiaušinius su šaltu vandeniu ir supilame ant trupinių. Viską lėtai maišome su maišytuvu. Paruoštą tešlą išminkome ir padedame pusvalandžiui į šaldytuvą.
Į tą laiką paruošiame įdarą.
Nutarkuojame vaisių žieveles ir išspaudžiame sultis. Į sultis dedame cinamono lazdelių ir paliekame 15 min.
Tada supilame kiaušinius, cukrų, miltus, kardamoną, žieveles ir viską išmaišome. Pirma maišome lėčiau, o kai masė pradeda darytis vientisa, galima greitį padidinti. Maišiau su mikseriu.
Išimame tešlą, plonai iškočiojame ir tiesiame į kepimo popieriumi išklotą apvalią, aukštesnėmis sienelėmis formą.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 12 min. Supilame vaisių įdarą ir kepame dar 45 min. Palaukiame, kol pyragas atvės ir apibarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai