Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g miltų
1 v. š. cukraus pudros
1 citrinos žievelė
2 v. š. citrinos sulčių
40 g sviesto
2 kiaušinio tryniai
150 ml pieno
2 kiaušinio baltymai
100 g grietinėlės


Gaminimas:
Sumaišyti miltus, cukrų, citrinos žievelę. Sviestą išlydyti, supilti į miltus sviestą ir citrinos sultis. Įmaišyti pieną. Suplakti kiaušinių trynius ir įmaišyti į miltus. Atskirame inde suplakti kiaušinio baltymus iki standžių putų. Įmaišyti į bendrą tešlą. Masę supilti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 indelio kondensuoto pieno
200 ml grietinėlės (35 proc.)
150 ml citrinos sulčių
2 citrinų žievelės, nutarkuotos


Gaminimas:
Kondensuotą pieną plakti su grietinėle, kol kremas pradės tirštėti. Jis nebus toks tirštas, kaip plakant grietinėlę, bet truputį sutirštės. Supilkite citrinos sultis ir tarkuotą žievelę ir  dar plakite apie 1 – 2 min. Sutirštėjusį kremą išpilstyti į taures ir gerai atšaldykite (desertas turi švelnų rūgštelės skonį).
Skanu ir gaivu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai