Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Skalvių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Skaudvilės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Skirgailos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Skroblų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Skuodo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sausainiams: 110 g sviesto (kambario temperatūros) 90 g cukraus 3 kiaušinių tryniai 1 citrinos žievelė 180 g miltų Žiupsnelis druskos
Šokoladiniam pertepimui: 50 ml
riebios grietinėlės 50 g juodojo šokolado 6 g sviesto
Gaminimas: 1. Sviestą išplakite kartu su cukrumi ir citrinos žievele. 2. Sudėkite trynius ir toliau plakite iki vientisos masės. 3. Sudėkite miltus sumaišytus su druska. 4. Tešlą dėkite į
konditerinį maišelį su žvaigždutės antgaliu. Ir skardoje padengtoje kepimo popieriumi spauskite rožės formos sausainius. 5. Kepkite iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių, kol gražiai pagels. 6. Leiskite jiems pilnai atvėsti, prieš sulipdant su kremu. Pertepimo
gamyba: 1. Grietinėlę supilkite į nedidelį prikaistuvį ir kaitinkite ant vidutinio dydžio ugnies, kol beveik užvirs – prikaistuvio kraštuose ims putoti. 2. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite į grietinėlę sulaužytą šokoladą ir sviestą. 3. Palikite porą minučių pastovėti,
tuomet išmaišykite iki vientisos masės. 4. Atvėsinkite šokoladinį kremą šaldytuve, kol taps tirštas, tepamos konsistencijos (tam gali prireikti poros valandų).
|
|
|
|
|