Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų
125 ml šilto vandens
1,5 a. š. sausų mielių
6 skiltelių česnako;
50 g fermentinio sūrio
1 v. š. cukraus
1 a. š. druskos
1 v. š. aliejaus
1 kiaušinis
1 a. š. sezamo sėklų


Gaminimas:
Iš pradžių pilame į dubenį sausas mieles ir cukrų, visa tai užpilame šiltu vandeniu ir paliekame 10 min. kad mielės suputotų. Išspaudžiame į mieles česnaką. Tuomet miltus sumaišome su druska ir persijojame į mieles. Tešlą paminkome apie 10 min., tuomet supilame aliejaus ir dar kartą gerai išminkome. Tešlą paliekame pakilti šiltai apie valandą pakilti.
Į dvigubai pakilusią tešlą suberiame smulkiai sutarkuotą sūrį ir dar kartą išminkome. Tešlą padaliname į 10 gabalėlių ir iš kiekvieno iš jų išvoliojame volelį kurį susukame į mazgelį. Dedame dar kur nors šiltai 40 min. pakilti.
Pakilusias bandeles ištepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir dedame kepti į 180 laipsnių orkaitę. Kepame apie 20 min. kol paviršius gražiai parus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai