Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

350 ml vandens
25 g mielių, šviežių
500 - 600 g miltų
1 v. š.  cukraus
1 a. š. druskos
Įdarui:
75 g sviesto
3 - 4 skiltelių česnako
Šviežių ar džiovintų prieskoninių žolelių


Gaminimas:
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, suberti cukrų ir 2 - 3 šaukštus miltų. Išmaišyti ir palikti 15 min.
Po truputį sijoti miltus ir minkyti tešlą, kol ji taps elastinga ir glotni. Pastatyti valandai šiltai pailsėti.
Įdarui sukapoti  žoleles (smulkiai), česnaką ir išsukti su sviestu.
Iškočioti iš tešlos ploną lakštą, ištepti jį sviestu ir suformuoti vainikėlį.
Palikti pakilti maždaug 15 - ai minučių.
Kepti 180 C. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai