Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Gačionių k., Pakruojo r. sav.,
Mokyklos g., Gačionių k., Pakruojo r. sav.,
Ramybės g., Gačionių k., Pakruojo r. sav.,
Rožių g., Gačionių k., Pakruojo r. sav.,
Senolių g., Gačionių k., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Tinka visur, kur reikalingas švelnus česnako aromatas. Tinka mišrainėms, salotoms, šviesioms sriuboms, sultiniams, virtai jautienai, kiaušinių ir daržovių (morkų, kopūstų, porų, kaliaropių) patiekalams. Sumaišytas su kitais žalumynais dedamas į varškę, sūrį, sviestą. Gerina virškinimą. Turi daug
vitamino C. Švieži lapai skinami prireikus. Galima susmulkinti ir užšaldyti specialiuose maišeliuose. Laiškai pjaunami du kartus per vasarą. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“. Kaip džiovinti česnaką galite rasti
žurnale „Augalų pasaulis“ Nr. 54 – „Augalai sausoms puokštėms“.
|
|
|
|
|