Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
what is 2 plus 5,
rasa čiumbaraitė,
????????,
????,
1 13 248 66,
ucylka porn,
alfin,
cc portal login,
kanikuly derevnija video,
??????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ožkinių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. B. Šivickio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
P. Klimo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Tinka visur, kur reikalingas švelnus česnako aromatas. Tinka mišrainėms, salotoms, šviesioms sriuboms, sultiniams, virtai jautienai, kiaušinių ir daržovių (morkų, kopūstų, porų, kaliaropių) patiekalams. Sumaišytas su kitais žalumynais dedamas į varškę, sūrį, sviestą. Gerina virškinimą. Turi daug
vitamino C. Švieži lapai skinami prireikus. Galima susmulkinti ir užšaldyti specialiuose maišeliuose. Laiškai pjaunami du kartus per vasarą. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“. Kaip džiovinti česnaką galite rasti
žurnale „Augalų pasaulis“ Nr. 54 – „Augalai sausoms puokštėms“.
|
|
|
|
|