Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
TEŠLAI:
1 pakelio varškės
0,5 stiklinės kefyro
1 šaukštelio sodos
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelis cukraus
3 stiklinės miltų
1 kiaušinis
ĮDARUI:
300 g kiaulienos faršo
1 svogūno galva
2 žiupsnelių maltų pipirų,
1 žiupsnelis mėsos prieskonių,
1 kiaušinis
1 litras aliejaus


Gaminimas:
Pirmiausiai paruošiame mėsos įdarą:
į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, įberiame po žiupsnelį maltų pipirų, mėsos prieskonių, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Tešla:
į kitą dubenėlį dedame pakelį varškės, įpilame pusę stiklinės kefyro, įberiame po šaukštelį druskos, cukraus ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą.
Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viename krašte dedame truputį mėsos įdaro, o kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute.
Į nedidelį puodą įpilame 1 butelį aliejaus. Kai aliejus užverda dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia apversti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai