Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai
1 šaukštas valgomosios sodos
2 šaukštai riebios grietinės
2 šaukštai aliejaus
1 kg varškės
Druska
Miltai
Pusė kilogramo faršo (jautienos arba kiaulienos, riebesnis ir sultingas)
Trys dideli svogūnai

Gaminimas:
Čeburekams tešlą ruošti įpratu būdu tik labai gerai suminkyti, kad būtu glotni ir nelipi. Labai svarbu gerai išvolioti. Uždėjus lekštelę išpjauti, pridėti įdaro ir perlenkus pusiau užgnaibyti kraštus. Virti aliejuje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska
 
 
Įdarui:
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai
Aliejus kepimui


Gaminimas:
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai