Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 virti burokėliai
3 virtos bulvės
1 file silkės
0,5 citrinos sulčių
druskos, pipirų
50g pupelių
1 svogūnas
3 v. š. aliejaus


Gaminimas:
Bulves, burokus, silkę supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti, sudėti likusius produktus. Pagardinti citrina ir piprais, ir druska.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
100 g svogūnų
100 g pomidorų
150 g augalinio aliejaus
2-3 šaukštai acto
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Burokėlius, morkas, pomidorus be odelių supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti.
Svogūnus labai smulkiai supjaustyti.
Daržoves sumaišyti su aliejumi, actu ir prieskoniais.
Salotos, garnyras, kuris tinka prie karštų žuvies, mėsos patiekalų.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 virti burokėliai
2 skiltelės česnako
150 g rūkyto sūrio
2 šaukštai majonezo
0,5 šaukštelio druskos


Gaminimas:
Nulupkite ir sutarkuokite burokėlius. Sūrį taip pat sutarkuokite burokine tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba sugrūskite.
Įberkite druskos ir sudėkite majonezą. Viską išmaišykite.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g burokėlių
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. balzaminio acto
0,5 a. š. garstyčių
1 skiltelė česnako
50 g špinatų
50 g vaškės sūrio
1 raudonas svogūnas


Gaminimas:
Burokėlius, svogūnus ir špinatus supjaustyti. Česnaką sutrinti. Alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir garstyčias sumaišyti ir uždėti ant salotų. Papuošti baltu sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai