Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vienas nedidelis burokėlis
1 šaukštelis skysto medaus
1 sauja špinatų lapų
1 šaukštas krienų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas gliaudytų saulėgrąžų


Gaminimas:
Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!
Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose.
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai