Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g jautienos išpjovos
1/8 l raudonojo vyno
1 šaukštas acto
1 lauro lapelis
1 šaukštelis pipirų grūdelių
Aptepas:
50 g šoninės
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
100 g cukinijos
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių
20 g džiūvėsėlių
1/2 šaukštelio druskos
žiuspnelis juodųjų pipirų
2 šaukštai grietinės

Gaminimas:
Užpilti mėsą vynu, actu bei pagardinti lauro lapeliu, įdėti į kepimo maišelį, išspausti orą ir padėti šaldytuvą.
Šoninę supjaustyti kubeliais. Svogūną, česnaką bei cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Šoninę paspirginti. Suberti smulkintą svogūną, česnaką, cukiniją ir pakepinti su paspirginti šonine. Nuolat maišant, kol pasklis malonus kvapas. Paruoštą aptepą sumaišyti su garstyčiomis ir džiūvesėliais.
Mėsą išimti iš maišelio nusausinti, įtrinti druska, pipirais ir aptepti paruoštu aptepu. Kruopščiai įvynioti į foliją ir iškepti.
Po kepimo likusias sultis su prieskoniais pertrinti per sietelį, paskaninti grietine ir papipiruoti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai