Tema sukurta: 2016.09.18 09:35
1 2 Toliau Paskutinis
2016.09.18 09:35 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą

RealEfect
RealEfect
Naujokas
Žodžiu buvo tokia situacija, kad mano mama buvo nuėjusi pas būrėją, jai papasakojo tiesą, tai yra, kad ji turi tiek ir tiek vaikų, kad brolis toks, apie mane pasakė, kad aš esu kitoks, keistesnis atseit pagal ją, bet iš esmės, kaip mama papasakojo man, tai viskas sutampa, ka pasakė būrėja.Ir ispranašavo, kad aš neturėsiu žmonos per visą gyvenimą, kad būsiu vienišius, nu ir tipo motina kai taip man pasakė, tai mane vos ne kasdien aplanko tos mintys Nors realiai turėjęs merginų, visko buvę ir tikrai nenoriu likt vienišium kaip sako, pranašauja, tai esmė, kad jei nebūtų būrėja pasakius apie dabartine situaciją ir pasakius tiesos, tai aš dar taip nepriimčiau to rimtai, bet kai taip konstatavo ir motina dar man papasakojo, kai užklausiau, ką sakė, tai dabar mane kai užprogramavo.Ką jūs manote apie tai, ar čia šūdų krūva, ar kažkiek tiesos gali būti? Ir kaip tai pasistengti panaikinti, kalbu apie mintis?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2016.09.18 11:34 Nauja žinutė

DonatasSL
DonatasSL
Meistras
Cold reading
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 14:15 Nauja žinutė

RealEfect
RealEfect
Naujokas
DonatasSL rašė:

Cold reading

Ką čia reikšti turėtų?
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 16:20 Nauja žinutė

Vėjuota1
Vėjuota1
Didmeistris
O tau nepribūrė, kad esi su raganosio galva? Pasitikrink, bet jei jau pribūrė, tai, vsio, yra ta raganosio galva.
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 22:02 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
RealEfect rašė:

Žodžiu buvo tokia situacija, kad mano mama buvo nuėjusi pas būrėją, jai papasakojo tiesą, tai yra, kad ji turi tiek ir tiek vaikų, kad brolis toks, apie mane pasakė, kad aš esu kitoks, keistesnis atseit pagal ją, bet iš esmės, kaip mama papasakojo man, tai viskas sutampa, ka pasakė būrėja.Ir ispranašavo, kad aš neturėsiu žmonos per visą gyvenimą, kad būsiu vienišius, nu ir tipo motina kai taip man pasakė, tai mane vos ne kasdien aplanko tos mintys Nors realiai turėjęs merginų, visko buvę ir tikrai nenoriu likt vienišium kaip sako, pranašauja, tai esmė, kad jei nebūtų būrėja pasakius apie dabartine situaciją ir pasakius tiesos, tai aš dar taip nepriimčiau to rimtai, bet kai taip konstatavo ir motina dar man papasakojo, kai užklausiau, ką sakė, tai dabar mane kai užprogramavo.Ką jūs manote apie tai, ar čia šūdų krūva, ar kažkiek tiesos gali būti? Ir kaip tai pasistengti panaikinti, kalbu apie mintis?
Tuose burtose visada yra dalis tiesos aisku zinant visa busima gyvenima galima ji kazkiek pakeisti jei nieko nedarysi gali buti kad viskas ka sake bureja issipildys ir tikrai liksi vienas be poros . Na dar galima eiti pas kuniga ar kita bureja kad nuimtu tuos visus tave baiminancias pranasystes/burimus .
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 23:45 Nauja žinutė

RealEfect
RealEfect
Naujokas
arnie rašė:

RealEfect rašė:

Tuose burtose visada yra dalis tiesos aisku zinant visa busima gyvenima galima ji kazkiek pakeisti jei nieko nedarysi gali buti kad viskas ka sake bureja issipildys ir tikrai liksi vienas be poros . Na dar galima eiti pas kuniga ar kita bureja kad nuimtu tuos visus tave baiminancias pranasystes/burimus .

Tas ir gąsdina labiausiai, nes tai sukuria įsitikinimus dar plius, kai išgirsti, kad būtent taip ir bus ir vėliau, net susitikdamas su kokia nors mergina jau pradedi mąstyti, kad vis tik nieko neišeis, viskas žlugs. Esmė visa, kad atrodo, jei jau taip pasakė, kad bus, tai kaip gali pakeisti visa tai, atrodo tuomet, kad kas susiję su žmonėm, draugais, merginom, aš tiesiog užprogramuotas nesėkmei... O mano norai ir tikslai tikrai ne tokie, kad vienam gyventi visą likusį gyvenimą ir būti keistuoliu.
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 23:58 Nauja žinutė

Vėjuota1
Vėjuota1
Didmeistris
Turiu tau naujieną, kad mamai su galva negerai.
Cituoti
Atsakyti
2016.09.18 23:59 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
RealEfect rašė:O mano norai ir tikslai tikrai ne tokie, kad vienam gyventi visą likusį gyvenimą ir būti keistuoliu.
Tai ir keisk tai kad nebutum vienas .
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 00:50 Nauja žinutė

RealEfect
RealEfect
Naujokas
Vėjuota1 rašė:

Turiu tau naujieną, kad mamai su galva negerai.

Na taip, mes su mama taip labai gerai nekontaktuojam ir taip sakyti sūnui aš irgi galvoju, kad yra visiškas nonsense, kam taip daryti ir pats nesuprantu.

arnie rašė:

Tai ir keisk tai kad nebutum vienas .

Tame ir esmė, kad neesu tipo toks, kuris sėdi rankas sudėjes, nieko nedaro, plaukia pasroviui, dabar yra tokia mergina atsiradus, pries tai buvo 3 merginos, bet aišku su visom padraugavau ir išsiskyriau, su viena pats savo noru, su kitom dviem, prasidėjo pykčiai.Aišku neaišku kaip ten bus vėliau, bet kai dar taip išgirsti, tokia info, prisimeni praeitį, tai pradedi galvot ir tuom tikėt.
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 01:13 Nauja žinutė

RealEfect
RealEfect
Naujokas
apcii rašė:

Tai reikštų, atsakymo ieškok pats. Šiais laikais "Būrėja išbūrė" ne tik kad tema, bet ir mintys turėtų būti nukreiptos kitur, žmonių, kurie užsiima saviugda.

Kuo tikėti, ko norėti bei ko ir kaip siekti - tai yra jūsų pasirinkimo ir Tiesa ir Laisvė!

RealEfect rašė:

DonatasSL rašė:

Cold reading

Ką čia reikšti turėtų?

Bet labiausiai glumina, kad jie nepažinodami žmogaus, gali daug visko pasakyti apie jį ir tai yra tiesa. Tuomet pamąstai, kad ką jie pranašauja ateičiai irgi gali būti tiesa. Beje nesupratau kodėl tu paminėjai būtent 2012 metus, kaip metus, nuo kurių žmogus pats atsako už savo veiksmus?
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 15:23 Nauja žinutė

DonatasSL
DonatasSL
Meistras
RealEfect rašė:

DonatasSL rašė:

Cold reading

Ką čia reikšti turėtų?

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading

Jeigu trumpai jinai jokia ne bureja,tik gerai skaito zmogu,jo kuno kalba ir spelioja faktus apie ji

Cia filmuks kaip pvz: https://www.youtube.com/watch?v=I6uj1ruTmGQ
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 16:03 Nauja žinutė

RealEfect
RealEfect
Naujokas
DonatasSL rašė:

RealEfect rašė:

DonatasSL rašė:

Cold reading

Ką čia reikšti turėtų?

Jeigu trumpai jinai jokia ne bureja,tik gerai skaito zmogu,jo kuno kalba ir spelioja faktus apie ji

Tai įmanomas variantas netgi tiksliai nusakyti, kiek vaikų žmogus turi ir dar kažkiek informacijos apie pačius vaikus, nes nu gi kaip taip tiksliai pasakyti gali naudodamas cold reading?
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 21:15 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
Siaip tai gali buti kad motina pajuokavo apie ta bureja noredama paspausti tave kad greiciau issirinktum sau pora zinodama kad vis dar nepasirenki galbut jei nusibodo laukti vaikaiciu/anuku .
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:10 Nauja žinutė

DonatasSL
DonatasSL
Meistras
RealEfect rašė:

DonatasSL rašė:

RealEfect rašė:

DonatasSL rašė:

Cold reading

Ką čia reikšti turėtų?

Tai įmanomas variantas netgi tiksliai nusakyti, kiek vaikų žmogus turi ir dar kažkiek informacijos apie pačius vaikus, nes nu gi kaip taip tiksliai pasakyti gali naudodamas cold reading?

Kaip pvz: tarkim zmogus bando speti faktus apie tave,jei pataikys,bus nusistebejimo gestas: suraukta kakta,placios akys,prasiziojus burna.Jei nepataikys: nezymi sypsena,buriamas zmogus atitolina atstuma tarp burejo,del pasaipos,kad neteisingai speta.Netikslaus spejimo atveju,"burejas" bando nukreipti tema,arba pateikti teigini,kuris tiks visiems: Tu nesutari su draugu arba artimuoju.Tu jautiesi nejaukiai,ypac su zmonemis kuriu gerai nepazysti.Kitais atvejais nauojami teiginiai,kuriuos gali vartyti skirtingai: dazniausiai tu gerai nusiteikes ir laimingas,bet buvo dienu kai jauteisi klaikiai ir norejai draskytis.Dazniausiai tu esi nedrasus ir tylus,bet su gera nuotaika,tampi vakarelio siela.Patys burejai,stengiasi sukurti jaukia,silta,draugiska atmosfera,protingai supaprastindami klausimus,kad atsakys butu taip arba ne,ir buriami pasnekovai patys nesuprastami pateikia visa reikiama informacija.Burejai daznai prasauna pro sali spedami,bet su teisingu spejimu,buriamas zmogus apsikrauna klausimais: Is kur jis visa tai zino? ir pamirsta kas buvo sneketa priestai.Jei kalbet apie vaiku skaiciu,ziedas ant pirsto,moters nutukimas,amzius,bei populiariausias vaiku skaicius seimoje 2,bei keli protingi klausimai,padeda isrist atsakyma.Panasiu principu yra sudarinejami horoskopai,paskaityk svetima horoskopa,ir bus tiek pat tiesos,kiek paskaicius savo
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:24 Nauja žinutė

Vėjuota1
Vėjuota1
Didmeistris
arnie rašė:

Siaip tai gali buti kad motina pajuokavo apie ta bureja noredama paspausti tave kad greiciau issirinktum sau pora zinodama kad vis dar nepasirenki galbut jei nusibodo laukti vaikaiciu/anuku .

Jei tokiom mamoms trūksta vaikų, tai tegul jos jų ir turi
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:34 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
Vėjuota1 rašė:Jei tokiom mamoms trūksta vaikų, tai tegul jos jų ir turi

Kaip sakoma tikri vaikai yra tik vaikaiciai/anukai nes jau proto ir laiko turi daugiau
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:44 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
apcii rašė:

Labai seniai mano rankose kortos buvo kaip raktas į žmogaus gyvenimą. Iš pradžių 24 kortų kaladė, paskui 36, kuri leido matyti net negimusius vaikus, būsimus ar esamus. Pamenu, viena panelė prašė išpranašauti jai ateitį ir kai išgirdo, neapsidžiaugė ir netikėjo, kai tai įvyko - supyko ir praradau draugę. Nuo to laiko, tas įrankis padėtas į šalį, bet kaip sakoma, jei lemta, niekas neatitrauks nuo to, kas tau priklauso. Yra Taro kortos - mažieji ir didieji arkanai, kas įgudę irgi gerai suvokia kam, kas ir kaip. Dabar laikai kiti. Kortos praeitis. Iš gimimo datos ir laiko galima daug ką sužinoti apie žmogų. Galima išmokti skaityti mintis telepatiškai. Pasirinkimas didelis - tik turėk noro pats tobulėt, o nesuk galvą dėl to, ką tau sako kiti, savo pasirink kryptį tobulėjimo .

Visokios kortos ar krikstoliniai rutuliai tai tik irankis gerose rankuose svarbiausia jei zmogui duota pranasystes dalia tai jis ja turi tuo neismokstama , jei sugebi galima sekmingai pranasauti ir is kavos tirsciu , o kortos nieko nerodo jei nemoki ju tinkamai paiskinti . Del minciu skaitymo svarbiausia norima zmogu ivaryti i tokia padeti kad jis kitaip galvoti negaletu tada ir juo mintis galesi skaityti/nuspeti tai neblogai moka visokie cirko fokusininkai ar kokie ekstrasensai .
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:47 Nauja žinutė

Vėjuota1
Vėjuota1
Didmeistris
arnie rašė:

Vėjuota1 rašė:Jei tokiom mamoms trūksta vaikų, tai tegul jos jų ir turi

Kaip sakoma tikri vaikai yra tik vaikaiciai/anukai nes jau proto ir laiko turi daugiau

Vaikus reikia auginti tėvams , kad neužsimanytų užveisti zoologijos sodo.
Cituoti
Atsakyti
2016.09.19 23:51 Nauja žinutė

arnie
arnie
Meistras
Vėjuota1 rašė:Vaikus reikia auginti tėvams , kad neužsimanytų užveisti zoologijos sodo.
O ka tevu tevams reikia veikti senatveje !
Cituoti
Atsakyti
2016.09.20 00:03 Nauja žinutė

Vėjuota1
Vėjuota1
Didmeistris
arnie rašė:

Vėjuota1 rašė:Vaikus reikia auginti tėvams , kad neužsimanytų užveisti zoologijos sodo.
O ka tevu tevams reikia veikti senatveje !

Džiaugtis, kad šaunius vaikus užaugino!
Cituoti
Atsakyti
1 2 Toliau Paskutinis
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai