Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
Virtinukams:
800 g bulvių
2 kiaušiniai
120 g miltų
1 v. š. šviežių čiobrelių lapelių
1 v. š. šviežių smulkintų rozmarino lapelių
druska
malti juodieji pipirai
 
Padažui:
300 g mocarela sūrio
100 ml grietinėlės
druska
pipirai
maltas bazilikas
 
Gaminimas:
Sumaišome visus virtinukams skirtus ingredientus ir išminkome virtinukų tešlą.
Iš tešlos formuojame nedidelius kleckiukus, dedame juos į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškils į paviršių.
Padažui sumaišome grietinėlę, tarkuotą sūrį, prieskonius bei baziliką.
Išvirtus virtinukus dėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite padažo ir įdėję į mikrobangų korsnelę šiek tiek pašildykite, kad padažas aptirptų.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai