Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Miško g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Nevėžio g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Pašto g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Taurynės g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 500 g svogūnų 1 stiklinė šviesaus alaus 1/2 stiklinės grietinės 120 g aštraus, fermentinio sūrio 2 šaukštai margarino 1 šaukštelis malto muskato
riešuto pipirų druskos
Gaminimas: Svogūną nulupti, sukapoti ir pakepinti margarine (1 šaukštas). Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Išteptame margarinu atspariame karščiui inde sudėti sluoksniais bulves ir svogūnus taip, kad pirmą ir paskutinį
sluoksnį sudarytų bulvės. Išmaišyti alų, grietinę, sutarkuotą sūrį ir prieskonius. Patiekalą apipilti padažu, viršų pabarstyti margarino drožlėmis. Kepti 1 val. karštoje orkaitėje.
|
|
|
|
|