Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g bulvių
1 didelis svogūnas
2 v. š. sviesto
1 skiltelė česnako
3 kiaušiniai
200 g 9 % riebumo varškės
200 g laišišos filė (rūkytos)
1 žiupsnelis malto muskato
druska
malti juodieji pipirai
1 žiupsnelis maltos saldžiosios paprikos
 


Gaminimas:
Bulves išviriau su lupenomis.
Pravėsusias nulupau. Sutryniau.
Į bulvių masę subėriau smulkiai supjaustytą ir svieste apkeptą svogūną, smulkiai supjaustytą lašišą, varškę, išspaustą česnaką.
Pagardinau druska, pipirais, maltu muskatu.
Kiaušinių trynius atskyriau nuo baltymų.
Trynius įmaišiau į bulvių masę.
Baltymus išplakiau iki standžių putų ir atsargiai įmaišiau į bulvių masę.
Suflė indelius ištepiau sviestu, kad kepdama suflė nepriliptų.
Sudėjau suflė masę.
Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
Iškepusią apibarsčiau paprikos milteliais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g bulvių
2 kiaušiniai
50 ml grietinėlės 10-20% riebumo
100 g fermentinio sūrio
Žalumynų (truputį)
Druskos, pipirų ir paprikos maltos (pagal skonį)


Gaminimas:
Virti bulves, kol suminkštės. Išvirusias bulves sutrinti ir sumaišyti su smulkintais žalumynais, kiaušiniais, grietinėle ir prieskoniais.
Bulvių košės pridedame į kepimo indelius. Viršų apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 15 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai