Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg nedidelių bulvių
10 ridikėlių
2 - 3 salierų stiebai
50 g svogūnų laiškų
3 virti kiaušiniai
6 - 8 marinuoti agurkėliai
Padažui:
200 ml majonezo
100 ml natūralaus jogurto
1 valgomas šaukštas Dijono garstyčių
1 valgomas šaukštas balto vyno acto
2 - 3 skiltelės česnako
1 sauja šviežių krapų
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Bulves išvirti su lupynomis ir atvėsinti.
Į gilų dubenį supjaustyti riekelėmis ridikėlius, susmulkinti salierų stiebus (kuo smulkiau tuo geriau), svogūnų laiškus.
Riekelėmis supjautyti agurkus ir smulkiai sukapoti kiaušinius.
Pabaigoje sudėti stambiai supjaustytas bulves ( jei mažos pakaks padalinti į 4 dalis).
Padažui sumaišyti majonezą, jogurtą, garstyčias, actą, susmulkintus krapus, išspaustą česnaką ir įberti pagal skonį druskos ir juodų maltų pipirų.
Padažą supilti ant daržovių ir išmaišyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai