Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Bulvės, 300 gramų
Kiaušiniai, 3 vienetai
Pievagrybiai, 200 gramų
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Majonezas, pagal skonį

Gaminimas:
Bulves išvirti su lupenomis, kietai išvirti kiaušinius. Bulves nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais, tą patį padaryti  su kiaušiniais. Pievagrybius stambiai supjaustyti ir apkepti keptuvėje. Po to viską sudėti į dubenį, užpilti majonezo, pipirų, druskos ir sumaišyti. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 virtos morkos
6 virtos bulvės
1 agurkas
1 pundelis svogūnų laiškų
1 svogūnas
1 pundelis krapų
5 šaukštai grietinėlės
Druska ir pipirai


Gaminimas:
Svogūną ir svogūnų laiškus susmulkinti ir pakepinti ant sviesto. Įmaišyti grietinėlę ar grietinę, prieskonius. Čia bus mūsų padažas.
Bulves perpjauti per pusę (jei didelės į kelias dalis), supjaustyti morkas, agurką, suplėšyti krapus.
Viską sumaišome dar šiltu padažu. Ypatingai skanu su šviežiomis bulvytėmis. :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8-10 bulvių (labiausiai tinka mažos šviežios bulvės)
1 didelė cukinija
Druska ir juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus
Padažui:
2 šaukštai smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
2 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių
2 šaukštai smulkiai pjaustytų krapų
2 šaukštai smulkiai pjaustytų bazilikų
0,5 šaukštelio sutarkuotų citrinų žievelių
3 šaukštai citrinos sulčių
6 šaukštai alyvuogių aliejus
Druskos ir paprikos miltelių pagal skonį


Gaminimas:
Išvirti bulves. Supjaustyti cukiniją. Cukiniją įtrinti prieskoniais ir pakepinti aliejuje, kad apskrustų (10 min.).
Bulves sumaišyti su cukinijomis.
Padažui tereikia žalymynus sumaišyti su citrinos sultimis, prieskoniais, citrinų žievele ir aliejumi. Padažą užpilti ant salotų.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 bulvės
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. balzaminio acto
2 v. š. smulkintų krapų
Druska
Pipirai
1 paprika
1 agurkas
100 gr fetos sūrio
1 svogūnas


Gaminimas:
Daržoves supjaustyti, pabarstyti krapų, druskos. Užpilti alyvuogių aliejų ir balzaminį actą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g bulvių
1 salieras (stiebas)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas acto
3 svogūnų laiškai
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Pavirkite pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol suminkštėja.
Salierus ir svogūnų laiškus susmulkinkite.
Išmaišykite aliejų su actu ir garstyčiomis.
Viską sumaišykite su padažu.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g bulvių, virtų su lupenomis
1 svogūno
4 kiaušinių, virtų
Druskos
Juodųjų ppipirų
1 a. š. garstyčių
Majonezo
 


Gaminimas:
Išvirtas bulves su lupenomis ataušinti, nulupti ir supjaustyti. Susmulkinti svogūną, kubeliais supjaustyti kiaušinius. Viską išmaišyti su garstyčiomis, majonezu, pagardinti druska bei pipirais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai