Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 porai
1 morka
2 v. š. sviesto
1,5 l vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 bulvės
2 v. š. petražolių
Mairūno
Čiobrelių
Druska
Pipirai
2 v. š. tabasko padažo
 


Gaminimas:
Supjaustyti porus gabaliukais. Bulves ir morkas supjaustyti nedideliais kubeliais. Keptuvėje ištirpinti sviestą, kepti porus su druska ir pipirais. Į puodą supilti vandenį, knorr buljonetę, porus ir bulves. Troškinti 20 min. Įmaišyti prieskonius ir padažą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g porų
3 v. š. sviesto
Druskos
1 sultinys
Pipirai
500 g bulvių
1 l vandens
Grietinė


Gaminimas:
Porus susmulkinti, sudėti sviestą į puodą, suberti porus ir pakepti. Pridėti druskos. Bulves supjaustyti kubeliais, suberti ant porų, įpilti vandens, įdėti sultinio kubelį. Patiekti su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai