Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Karkluojos g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Lakštingalų g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Mažoji g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Pagirio g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 šviežių bulvių 1 pakelis bulvių prieskonių aliejaus Padažui: 200 g varškės 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės grietinės druska
Gaminimas: Bulves nuskuskite,
stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su prieskoniais. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi supilkite tarkuotas bulves ir tolygiai jas paskirstykite. Kai plokštainio apačia apskrus, jį apverskite ir kepkite toliau. Padažui skirtą varškę sumalkite, sumaišykite su grietine bei pienu ir pasūdykite.
Padažą gerai išmaišykite ir patiekite su bulvių plokštainiu. Bulvių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|