Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g bulvių
50 ml pieno
1 svogūnas
100 ml grietinėlės (35 % riebumo)
1 skiltelė česnako
100 g kumpio
75 g sūrio
druska
malti juodieji pipirai
muskatas
žalumynai


Gaminimas:
Nulupame bulves, išverdame pasūdytame vandenyje, nusausiname, sutriname ir sumaišome su pienu. Svogūną susmulkiname, apkepame aliejuje ir suberiame į bulvių košę. Grietinėlę sumaišome su tarkuotu česnaku, pipirais ir muskatu. Kumpį supjaustome gabaliukais, sūrį sutarkuojame.
Kepimo formą ištepame riebalais, tolygiai sudedame bulvių košę, ant viršaus uždedame kumpio, grietinėlės ir česnako mišinį, bei apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 min. Prieš patiekadami pabarstome žalumynais.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai