Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tėšlai:
500 g bulvių
1 kiaušinis
1 vidutinio dydžio svogūnas
1 a. š. smulkinto mairūno
50 g avižinių dribsnių
100 g grietinėlės
druska
malti juodieji pipirai
Įdarui:
1 didelis svogūnas
2 pomidorai
150 g turimų grybų (tinka ir konservuoti)
50 g tarkuoto fermentinio sūrio
100 g saliamio dešros
bazilikai
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Picos pagrindui sutarkuokite bulves į svogūnus ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais.
Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus.
Dešrą supjaustykite kubeliais.
Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pakepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai