Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
200 g bulvių
100 g ožkos pieno sūrio
5 susmulkinti svogūnų laiškai
2 kiaušiniai
2 v. š. pieno
180 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. grūdėtų garstyčių
1 a. š. druskos
0,2 a. š. kajano pipirų
1 a. š. šviežių smulkintų čiobrelio lapelių
 
Gaminimas:
Nuskutame ir sutarkuojame bulves.
Tarkuotas bulves sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, su kepimo milteliais sumaišytais miltais, druska, pipirais, čiobreliais bei 70 g mažais kubeliais supjaustyto sūrio ir viską palengva išmaišome.
Kiaušinius sumaišome su pienu ir garstyčiomis ir supilame į indą su bulvėmis. Viską išmaišome.
Iš tešlos suformuojame apvalų duonos kepalą ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Įspaudžiame į duoną likusį gabaliukais supjaustytą ožkos pieno sūrį bei apibarstome duoną miltais.
Kepame apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai