Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 - 5 virtos bulvės
2 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
šaukštas grietinės
riebalų kepimui
druskos
Padažui:
30 g džiovintų grybų
šaukštas miltų
50 g margarino
stiklinė grybų sultinio
svogūnas
druskos


Gaminimas:
Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2 vai. mirkomi šiltame vandenyje. Paskui tame pačiame vandenyje ir išverdami. Miltai pakepinami margarine, praskiedžiama karštu grybų sultiniu ir truputį pakaitinama, paskui sudedamas pakepintas susmulkintas svogūnas, šiaudeliais supjaustyti grybai ir viskas dar pakepinama, pasūdoma.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai