Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kg bulvių
100 ml pieno
30 g sviesto
Druskos
Pipirų
500 g mėsos , maltos
1 svogūno
300 g fermentinio sūrio
 


Gaminimas:
Išvrdame bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais.
Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lyzdelius. Į lyzelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C orkaitę, kol gražiai apskrus.

Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Bulvės, 2 kilogramai
Pienas, 100 mililitrų
Sviestas, 35 gramai
Mėsa, 500 gramų
Svogūnai, 2 galvos
Sūris, 200 gramų
Druksa
Pipirai



Gaminimo instrukcija:
Išverdame bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lizdelius. Į lizelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę, kol gražiai apskrus.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai