Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 1 kg bulvių 1/2 šaukštelio druskos žiupsnelis juodųjų pipirų 2 svogūnai 1 česnako skiltelė 100 g porų 3 šaukštai aliejaus 200 g maltos jautienos nugarinės 3 šaukštai chereso 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškų 4 šaukštai pjaustytų petražolių aliejaus arba sviesto Gaminimas: Bulves išvirti su lupenomis, dar karštas nlupti ir sugrūsti. Paskaninti druska bei pipirais ir suformuoti rutulį. Nuluptus svogūnus, česnaką ir porus supjaustyti kubeliais. Mėsą kepinti su aliejumi, kol gražiai pagels. Kepant maišyti šakute, kad būtų biri. Suberti svogūnus, česnaką, porus ir kepinti 2 minutes. Supilti cheresą, pagardinti pjaustytais žalumynais, druska bei pipirais. Iš bulvių tešlos suvolioti ritinėlį ir padalinti į 8 dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį įdaryti mėsa ir suformuoti kukulius. Virti įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai