Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
y8,
?? ??? ???? ???? ??????,
steam,
messenger,
translate,
gordibuena xxx,
discord,
airbaltic flight upgrades,
schipstef tidningar,
facebook,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Samylų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sąnašos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sandėlių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Santakos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Santarvės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g bulvių 200 g kubeliais supjaustytos bandelės 1 indelis tuno aliejuje 1 stiklinė išlaikyto balto vyno 3 kietai virti kiaušiniai 3 šaukštai sukapotų žalių petražolių
druskos pipirų 1/4 šaukštelio čiobrelių 1 šaukštelis sviesto
Gaminimas: Perdėti tuną į dubenėlį, trupinti šakute, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, gerai išmaišyti su vynu. Kubeliais supjaustytą bandelę įmesti į pašildytą keptuvę, įdėti sviesto, išmaišyti,
apskrudinti. Nuskustas ir nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 3-4 min. įmesti į truputį pasūdytą verdantį vandenį, nusunkti per sietelį. Atsparų karščiui pusdubenį įpilti pusę tuno padažo, sudėti bulves, apipilti likusiu padažu, pabarstyti apskrudintos bandelės kubeliais, įdėti į
įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min. Patiekiant pabarstyti smulkiai sukapotais kiaušiniais ir žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|