Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antavilių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g bulvių 200 g kubeliais supjaustytos bandelės 1 indelis tuno aliejuje 1 stiklinė išlaikyto balto vyno 3 kietai virti kiaušiniai 3 šaukštai sukapotų žalių petražolių
druskos pipirų 1/4 šaukštelio čiobrelių 1 šaukštelis sviesto
Gaminimas: Perdėti tuną į dubenėlį, trupinti šakute, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, gerai išmaišyti su vynu. Kubeliais supjaustytą bandelę įmesti į pašildytą keptuvę, įdėti sviesto, išmaišyti,
apskrudinti. Nuskustas ir nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 3-4 min. įmesti į truputį pasūdytą verdantį vandenį, nusunkti per sietelį. Atsparų karščiui pusdubenį įpilti pusę tuno padažo, sudėti bulves, apipilti likusiu padažu, pabarstyti apskrudintos bandelės kubeliais, įdėti į
įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min. Patiekiant pabarstyti smulkiai sukapotais kiaušiniais ir žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|