Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Posakis ar citata, pateikta pries literaturos kurini ar jo dali kaip izanga,
Biblijos pranasas, uolus jahves kulto gynejas, stebukladarys, kuri Jahve gyva pasiemes i dangu,
Ritmingi arteriju sieneliu tvinkciojimai del periodiskai atitekancio i jas kraujo,
Salis, kurioje buvo atidarytas pirmasis pasaulyje nudistu papludimys,
Medziagos savybe keisti forma ir matmenis nesuyrant,
Lūksto Sodų 4-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Lūksto Sodų 5-oji g., Graužų k., Telšių r. sav.,
Gurkalnio g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Širmės g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Virvytės g., Janapolės mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 4 kūdosios ilgos kiaulių žarnos 1 svogūnas 300 g ispaniškų rūkytų lašinių 0,5 l pieno 1 valgomas šaukštas sviesto (naminis) druska pagal
skonį
Gaminimas: Pirmiausia susipjaustome lašinukus, juos pakepiname ir susipjaustome svogūno galvutę, ją taip pat pakepiname su spirgučiais. Po to, nusiskutame žalias bulves, jas sutarkuojame su bulvių tarkavimo mašina. Užsikaitiname pieno, ir užplikiname tarkius, įdedame naminio
sviestuko, labai skonį pagerina, taip pat sudedame spirgučius su svogūnais ir druskos įberiame pagal skonį. Ir viską išmaišome. Tešla paruošta. Žarnas reikia iš vakaro užsimerkti, nes jos būna siaubingai sūrios. Reikia, kad numirktų, ir per šaltą vandenį kuo kruopščiau išplauti, ir dar su druska
ištrinti, kad neliktų to kvapo, jos tikrai nebus per sūrios, tik druska nuims kvapą. Tuomet imu po žarną ir ją padalinu į 5 dalis, galima kokio norite ilgio, pas mus įprasta daryti trumpais galiukais vėdarus, taip skaniau ir greičiau susivalgo. Prikimšus žarnas ant kiekvieno galo naudojau dantų
krapštukus. Margarinas tam, kad neprikeptų prie skardos, dar įpilu truputį vandens. Kad nesusproginėtų, truputį pakepus orkaitėje subadau su dantų krapštuku. Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje. Maždaug 1,5 valandos. Patiekti vėdarus su grietine, pienu, kas kaip mėgsta. Labai skanu!
|
|
|
|
|