Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gegužinės 2-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gegužinės 3-ioji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gegužinės 4-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gegužinės 5-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gegužinės 6-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvės, 250 gramų Kiaušiniai, 0.25 vieneto Taukai (kiaulių), ar aliejus, 25 gramai Bruknės, uogienė, 35 gramai Grietinė, 30 gramų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Bulves
sutarkuokite, sudėkite ketvirtį kiaušinio, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masę ir dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi
keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė. Iš tos pačios tarkės galima kepti vieną didelę blyną per visą keptuvę. Tada reikia į bulvių masę dėti spirgučių ir kepti orkaitėje.
|
|
|
|
|