Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
7 didelių bulvių
21 putpelių kulšelių
2 v. š. majonezo
Žiupsnelio rozmarino
Žiupsnelio druskos ir pipirų
3 skiltelių česnako
2 v. š. aliejaus
150 ml grietinėlės (13 %)
 


Gaminimas:
Kulšeles bent porai valandų marinuoti majoneze su česnaku ir pipirais. Bulves nulupti, išskobti jų vidų, apibarstyti druska ir rozmarinais, apvolioti aliejuje.
Į duobutę dėti po 3 putpelių kulšeles. Išskobtas bulves sudėti ant kepimo skardos. Uždengti  folija ir kepti 50 minučių  200 °C temperatūroje. Tada sumažinti temperatūrą iki 170°C, nuimti foliją ir viską apšlakstyti grietinėle bei  kepti dar 20 minučių.  
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
7 bulvių, didelių
21 putpelės kulšelių
2 v. š.  majonezo
Žiupsnelis rozmarino
Žiupsnelio druskos ir pipirų;
3 skiltelių česnako
2  v.. š. aliejaus
150 ml grietinėlės (13 %)


Gaminimas:
Kulšeles bent porai valandų pamarinuoti majoneze su česnaku ir pipirais. Bulves nulupti, išskaptuoti vidų, apibarstyti druska ir rozmarinais, apvolioti aliejuje. Į duobutę dėti po 3 kulšeles. Bulves, kurias išskaptavau sudėjau ant skardos dugno. Ant viršaus dedame įdarytas bulves. Uždengiame folija ir kepame 50 min. 200°C temp. ir dar 20 min. 170°C temp., nuėmus foliją ir apšlakščius bulves grietinėle.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai