Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g bruknių
250 g svogūnų
200 g cukraus
200 ml raudonojo vyno acto
Žiupsnelio kajeno pipirų
1 a.š. rūpios druskos


Gaminimas:
Svogūnus nulupti ir sukapoti smulkiai. Bruknes nuplauti per sietą ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite.
Puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai