Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jautrus, mandagus, svelnus,
Vyriausybes ar uzsienio reikalu zinybos kreipimasis i kt. valstybes vyriausybe,
Igyta silpnaprotyste,
Issisakoje metalo lydinio arba mineralo kristalai, turintys medzio, sakeles, paparcio lapo, zvaigzdes forma,
Pranesimas, kuriuo valstybe informuoja kt. valstybe, kad nutraukia su ja sudaryta sutarti,
Medžiotojų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Meldų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mėnulio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mėtų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mindaugo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g bruknių 250 g svogūnų 200 g cukraus 200 ml raudonojo vyno acto Žiupsnelio kajeno pipirų 1 a.š. rūpios druskos
Gaminimas: Svogūnus nulupti ir sukapoti smulkiai.
Bruknes nuplauti per sietą ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite. Puikiai tiks prie
mėsos patiekalų.
|
|
|
|
|