Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Biržų g., Pačeriaukštės I k., Biržų r. sav.,
Eglių aklg., Pačeriaukštės I k., Biržų r. sav.,
Mokyklos g., Pačeriaukštės I k., Biržų r. sav.,
Tujų g., Pačeriaukštės I k., Biržų r. sav.,
Klevų g., Pagaičiškių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų brokolių, 3 šaukštai sviesto, 2.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės pieno, truputį
česnako, truputį petražolių, truputį druskos,
Gaminimas: Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir
dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|