Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Salotoms:
6 šviežios braškės
1 gūžė salotų
150 g pelėsinio sūrio
1 svogūnas
2 šaukštai trintų riešutų
Užpilui:
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas citrinos sulčių
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Salotas nuplauname, nusausiname ir išdėliojame lėkštėje.
Svogūną supjaustome griežinėliais ir užberiame ant salotų.
Uždedame nuplautų braškių puselių, galiausiai užbarstome tarkuotą sūrį.
Paruošiame užpilą:
visas sudedamąsias dalis užpilo sudedame į plakimo indą ir išplakame elektriniu plakikliu. Užpilą bent 10 min. palaikome, kad susimaišytų skoniai ir juo apliejame salotas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pundelis arugula salotų
200 g braškių
100 g vyšninių pomidorų
150-200 g mocarela sūrio
1 šaukštas šviežių prieskoninių žolių
Padažui:
2 šaukštai citrinos sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis pipirų
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus


Gaminimas:
Braškes ir pomidorus perpjauti per pusę. Arugula suplėšyti arba susmulkinti peiliu. Viską sumaišyti su padažui skirtais produktais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai