Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 porcijoms:
400 g braškių
50 g cukraus
250 g (nedidelis indelis) maskarponės sūrio
150 g itališkų migdolinių sausainių (tiks ir "Damų piršteliai").
4 valgomi šaukštai saldaus balto vyno
4 valgomi šaukštai šaldytų mėlynių
1 bananas
mėtų lapeliai


Gaminimas:
4 braškes palikau papuošimui. Likusias braškes sutryniau su cukrumi smulkintuvu.
Maskarponės sūrį sudėjau į dubenį, supyliau su trečdalius trintų braškių. Likusias pasilikau.
Maišikliu grietinėlei plakti viską išplakiau iki vientisos rožinės masės.
Sausainius sutryniau tarp pirštų. Trupiniai turi būti stambūs. Vienai porcijai - kupinas valgomasis šaukštas trupinių.
Taigi, sluoksniuojame:
Šaukštas trupinių, užpilame šaukštą vyno, uždedame maskarponės kremo kupiną šaukštą, pabarstome mėlynėmis. Tada - šaukštą trintų braškių.
Vėl patrupiname sausainių, vėl dedame šaukštą kremo, mėlynių ir krašteliuose - truputį trintų braškių. Viršų puošiau braškėmis, bananais ir mėtų lapeliais.
Taip susluoksniuojame viską į dar 3 indelius.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai