Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios veliava yra identiska Rumunijos veliavai,
Valstybe, kurios veliavoje pavaizduotas Pietu Kryziaus zvaigzdynas,
Valstybe, kurios veliavoje pavaizduotas saulelydis,
Valstybe, ledo rutulio tevyne,
Valstybe, pirmaujanti pasaulyje pagal degtuku gamyba,
M. Sederavičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Sleževičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Valančiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Velykio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Maironio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės raudonojo vyno 3 pakeliai braškių želė 2 stiklinės vandens 0,5 kg braškių 2 šaukšteliai cinamono 1 sutarkuota citrinos žievelė
Gaminimas: Želė išbrinkiname dviejose stiklinėse vandens ir ištirpiname truputį pašildę. Želė plona srovele supilame į nuolat maišomą raudonąjį vyną. Braškes nuplauname ir sumaigome šakute. Pertrintas braškes, cinamoną ir sutarkuotą citrinos žievelę sudedame
į vyno masę. Kai žele pradeda stingti, ją išplakame mikseriu iki putų. Šią masę supilame į aliejumi pateptą formą ir 1 val. palaikome šaltai.
|
|
|
|
|