Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg braškių
1 šviežias ananasas
3 valgomi šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo
1 valgomas šaukštas miltų (įdarui)
 0,66 stiklinės (225 ml) miltų (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
80 g sviesto, supjaustyto 1 cm kūbeliais
1 + 0,33 stiklinės avižų
2 valgomi šaukštai rudojo cukraus


Gaminimas:
1. Braškes nuplauti, nusausinti, nupjauti kotelius ir perpjauti pusiau.
2. Ananasą nulupti ir supjaustyti kūbeliais
3. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF).
4. Į gilų kepimo indą sudėti supjaustytas braškes, ananasus, cukrų, krakmolą ir miltus. Viską gerai išmaišyti.
5. Paruoštui tešlą trupiniams: avižas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą sumaišyti ir pertrinti šakute arba pirštais, kad neliktų didelių sviesto gabalėlių. Tešlą užbarstyti and paruoštų vaisių.
6. Kepti maždaug 30 minučių, kol trupiniai gražiai paruduos ir aplink kraštus pradės sunktis vaisių sultys.
7. Trupiniuotis skaniausiais šiltas, patiektas su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai