Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g spagečių
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūnas
2 skiltelės česnako
1 morka
500 g kiaulienos ir jautienos faršo
150 g pievagrybių
700 ml pamidorų tyrės(tinka ir pamidorų padažas)
40 g sviesto
250 g miltų
2 puodeliai pieno
100 g parmezano sūrio


Gaminimas:
1. Supjaustykite svogūną, 2 česnako skilteles, morką sutarkuokite ir gabalėliais supjaustykite pievagrybius.
2. Į vidutiniškai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite supjaustytą svogūną, česnaką ir morką. Kepkite maišydami, kol svogūnai suminkštės. Dėkite faršą. Kepkite maišydami su mediniu šaukštu arba medine mentele 5 min. iki paruduos. Sudėkite pievagrybius ir pamidorų padažą-tyrelę. Sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 min., kol sutirštės.
3. Pradėkite virti pasūdytame vandenyje makaronus, tuo pačiu įkaitinkite orkaitę iki 160-180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros.
4. Kitame nedideliame puode sušildykite-išlydykite sviestą. Suberkite miltus. Virkite maišydami 2 min. Nuimkite nuo ugnies, lėtai pilkite pieną ir kartu maišykite, kad nesusidarytų gumulėlių.Vėl uždėkite ant vidutiniškos ugnies.Virkite maišydami 5 min., kol sutirštės.
5. Į ovalų, talpų , tinkantį apkepams indą dėkite spagečius sumaišytus su faršu, tuomet ant viršaus užpilkite baltą, tirštą masę ir galiausiai sutarkuotą sūrį. Kiškite į orkaitę. Kepkite 25 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai