Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mesos, zuvies ar kitu produktu apvoliojimas miltuose, kiausiniuose, skystoje tesloje ar maltuose dziuvesiuose, pries kepant,
Idubimas statinio sienoje,
Sugebejimas veikti, vidine galia, pajegumas,
Skelia ugni,
Koki vienuoliu ordina 1622 m. Ikure sv. Ignotas Lojola [dgs. Kilm.],
Maironio g., Jiezno m., Prienų r. sav.,
Mokyklos g., Jiezno m., Prienų r. sav.,
Naujoji g., Jiezno m., Prienų r. sav.,
Nepriklausomybės a., Jiezno m., Prienų r. sav.,
P. Cvirkos g., Jiezno m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų druskos aliejaus Įdarui: 200 g maltos mėsos 1 mažas svogūnas druskos pipirų
Gaminimas: Bulves nuskutame ir
sutarkuojame per smulkią tarką, į tarkius įmušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus, viską gerai išmaišome. Į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūna, beriame druskos, pipirų. Ant įkaitintos keptuvės pilame šlakelį aliejaus, samtį bulvinių tarkių, paskirstome į tolygų blynelį,
ant viršaus dedame suplotą į blynelį faršo gabaliuką ir užpilame nedideliu kiekiu tarkių, tik tiek, kad dengtų mėsą. Gerai apkepame iš vienos pusės, po to verčiame ant kitos ir vėl apkepame.
|
|
|
|
|